Vanliga Frågor

Q?

KAN JAG KÖPA EN SPLITTER NY SONY XPERIA OCH LÅSA UPP DEN DIREKT VIA ER?

A.

Ja, det går alldeles utmärkt. Så fort du har telefonen i handen och kan se dess IMEI så kan vi ta fram koden som du sedan låser upp den med.

Q?

JAG RINGDE MIN OPERATÖR / ÅTERFÖRSÄLJARE OCH DOM SA ATT DET INTE GÅR ATT LÅSA UPP MIN TELEFON?

A.

Det är det vanliga svaret man får om man ringer till operatören eller återförsäljaren. Säger dom att det inte går att låsa upp din Sony Xperia så har dom fel, det går alldeles utmärkt och om du ger oss chansen så ska vi bevisa det för dig.

Q?

OM DET INTE FUNGERAR, FÅR JAG PENGARNA TILLBAKA?

A.

Det är extremt osannolikt att något fel skulle inträffa som gör att det inte fungerar, men om så skulle ske så får du naturligtvis hela köpesumman tillbaka.

Q?

ÄR DET MÖJLIGT ATT FÅ EN FELAKTIG KOD AV ER?

A.

Nej, det är helt omöjligt att få en felaktig kod av oss. Vi använder data (IMEI) som du har gett oss från din telefon. Skulle bara en siffra vara felaktig så får vi ingenting. Detta betyder att om vi får fram en kod så är det rätt kod, är något fel så får vi ingen kod.

Q?

HUR MÅNGA FÖRSÖK HAR JAG ATT SLÅ IN KODEN?

A.

Du har 5 försök på dig att slå in koden i din telefon, efter dessa så spärras den från mer försök. Det är väldigt viktigt att man inte försöker gissa koden eftersom detta är i praktiken omöjligt.

Vi rekommenderar dig att läsa denna guide först så du kan kontrollera om någon försökt låsa upp telefonen innan.

Q?

JAG VILL LÅSA UPP MIN SONY XPERIA, HUR GÖR JAG?

A.

För att kunna ta fram dina upplåsningskoder så behöver vi ha din telefons IMEI. Detta får du fram genom att slå in:

*#06#

På samma sätt som du slår ett telefon nummer. En ruta kommer fram och sifferserien som står där är ditt IMEI nummer. Med din telefons IMEI så kan vi räkna ut din telefons unika upplåsningskod som du sen slår in och sedan är din telefon upplåst.

Q?

HUR LÅNG TID TAR DET INNAN JAG FÅR MIN UPPLÅSNINGSKOD?

A.

Efter lagd beställning så tar det mellan 1-3 arbetsdagar innan vi levererar din kod till dig. Koden och instruktionerna hur du slår in den kommer direkt till din E-mail.

Q?

BEHÖVER JAG VARA TEKNISKT KUNNIG FÖR ATT LÅSA UPP MIN SONY XPERIA MED KOD?

A.

Nej, absolut inte. Att slå in telefonens upplåsningskod är inte svårare än att slå in ett telefon nummer. Du behöver bara en fungerande telefon, ett fungerande pekfinger och 1 minut av din tid till att låsa upp din telefon när du har koden.

Q?

RISKERAR JAG ATT FÖRLORA NÅGOT INNEHÅLL I TELEFONEN?

A.

Nej, inget innehåll som bilder, SMS, MMS, musik etc påverkas av detta. Allt som finns i din telefon innan kommer också finnas efter du slagit in koden, förutom operatörslåset då förstås.

Q?

PÅVERKAS MIN TELEFONS GARANTI AV UPPLÅSNINGEN?

A.

Nej, din garanti påverkas inte av att du låser upp den med upplåsningskod. Metoden vi använder är exakt samma som operatörer och tillverkare använder.

Q?

ÄR UPPLÅSNINGEN PERMANENT?

A.

Ja, din telefon kommer aldrig att låsas igen och du kommer bara behöva slå in koden du köpt av oss 1 gång.

Q?

HUR MÅNGA SIFFROR BESTÅR KODEN AV?

A.

Upplåsningskoden består av 16 siffror. Upplåsningskoden du får till din telefon är unik för just din telefon och kommer bara att fungera till den.