Betalning av koder

Betalning av koder

Vi använder PayPal och Stripe för betalning på vår webbsida. Detta innebär att du kan betala med alla sorters kort och även direkt med ditt PayPal konto om du redan har det. Har du inget konto hos PayPal så kan du ändå enkelt betala med ditt kort utan att behöva registrera dig.

Föredrar du att använda Bitcoins så fungerar även detta utmärkt och vi använder oss av Bitpay betaltjänst.

Ingen del av själva transaktionen sker direkt på vår sida. Då själva betalningen ska ske så transporteras kunden direkt till antingen PayPal eller Bitpays sidor via krypterat SSL protokoll. Ingen information kring kreditkort eller liknande går genom vår sida.

Vi tillämpar endast förskottsbetalning på våra tjänster. Den huvudsakliga anledningen till detta är att kunna försäkra om oss att få betalt för vårt arbete.

En upplåsningskod saknar totalt värde för alla utom ägaren till den specifika mobiltelefonen. En icke utlöst order t.ex. via postförskott gör det omöjligt för oss att få betalt för vårt arbete.

För mer info om säkerhet, teknik och procedurer kring betalning så rekommenderar vi att du kontaktar PayPal och/eller Stripe.

 

Tillbaka till Start